**Happy New Year**

Happy 2011 Pictures, Images and Photos

simplY`:) by alex

**Merry Christmas**

Merry Christmas Pictures, Images and Photos


simplY`:) by alex

Cum functioneaza creierul unei femei

Halloween Pictures, Images and Photos



simplY`:) by alex

Ultimile cuvinte...

Grabeste-te calaule, as putea sa ucid 10 oameni cat stai tu sa te prostesti Carl Panzram - ucigas in serie.

Nu vin. Faceti ce vreti, dar eu nu vin. Faceti ceva! Hai! Marele sef de trib Taurul Sezut - pus in fata a 43 de politisti ce venisera sa-l aresteze pentru ca agita spiritele intre membrii comunitatii indiene, marele lider al triburilor sioux a refuzat sa colaboreze. Cineva a inceput sa treaga si seful de trib a murit in schimbul de focuri.

Traiasca anarhia, asta este cel mai frumos moment al vietii mele George Engel - a spus asta chiar inainte sa fie spanzurat pentru provocare a repetate revolte.

Puneti mai multe pietre! Giles Corey - fermier acuzat de vrajitorie, in timp ce era strivit cu greutati.

Stiu ca ati venit sa ma omoriti. Trageti, veti ucide doar un om Che Guevara - revolutionar.

Veniti mai aproape baieti, o sa va fie mai usor Robert Erskine Childers - nationalist irlandez in fata plutonului de executie.

Ajung in Iad inainte ca voi sa va luati micul dejun Tom "Black Jack" Ketchum - criminal condamnat la moarte prin spanzurare.

Dragul meu, asta nu e un moment in care sa imi fac dusmani Voltaire - pe patul de moarte, in fata unui preot care i-a cerut sa renunte la Satana.

Cocaina nu da dependenta. Stiu asta, o consum de ani! Tallulah Bankhead - actrita indragostita de alcool si droguri.

Mi-as dori sa mai am timp pentru macar un castron cu chili Kit Carson - vana animale cu mainile goale, era calauza de frontiera pentru importanti lideri militari si un razboinic aprig in duelul cu indienii.

''Foc domilor..nu m-ati omorat!''
Maresalul Ion Antonescu - dupa prima rafala de focuri.



simplY`:) by alex

Foame de bani...


Am dat ieri a treia oara pentru permis si am picat iar traseul :))...De ce?...



Parcul IOR ,ora 8:30...examinatorii lu' peste prajit striga numele...La mine nu mai ajungeau.La un moment dat imi aud numele strigat de unul dintre ei desi vroiam sa cad cu acelasi care am dat data trecuta...ca tot ii stiu preferintele ,stiu cum sa ma comport...Bun ,am cazut penultima serie ,pe la 12:00 a ajuns si la mine...

Ma tot rugam sa nu ploua cand ma ia pe mine...si nu a plouat.Eram 2 baieti si o fata...primul baiat a luat admis (cam suspect) ,dupaia am stat martor la o fata care dadea prima oara traseul...Cred ca a fost foarte emotionata fiindca a facut greseala peste greseala...Examinatoru se uita la mine si radea de ce poate sa faca domnisoara la volan.Era bine ,imi dadea impresia ca ma inteleg bine cu el si imi alunga orice emotie.Dupa vreo 10 minute trage pe dreapta domnisoara...ajunsesem intr-o zona apropiata de locuinta mea.

Totul bine...ma pun la volan ,merg ce merg ,ma descurc foarte bine in unele situatii in care puteam sa pic dar am fost atent si calm...examinatorul nu avea nici o treaba ,la un moment dat se apuca sa dea niste telefoane etc ,eu conduceam cel mai bine de cand sunt la volan.Intru pe o straduta si pe sensul meu de mers era oprita o masina in apropierea unei treceri de pietoni si o delimitare de viteza ,din sens opus se apropia o masina.Incetinesc si ma preg. sa opresc...cel care venea din sens opus imi da flashuri sa trec eu.M-am gandit ca poate nu e bine dar poate omul nu vroia sa treaca ci sa opreasca acolo...in fine am trecut (examinatorul vorbea la telefon)...inchide imediat telefonul si imi zice sa trag pe dreapta.Eu ma vedeam admis dupa cum am condus...si deodata incepe sa se ia de mine ca am trecut inaintea lu ala (mi-am recunoscut greseala,dar totusi omu mi-a facut semn sa trec,o fi avut si el un motiv)...Imi zice sa mai invat...Cat sa mai invat ,iau sala cu 25,26.Tin sa precizez ca pe foaia lui erau doar vreo 4 maximi respinsi si cred ca peste 18 admisi.Tin sa mai precizez ca erau foarte multe fete la examen...ca fata fiind si mai greu sa iei dar au luat multe...


Data viitoare o sa dau si eu 300 de euro cu mare dezamagire si sa vezi ce caterinca o sa fie la volan...ca nu mai are cum sa ma pice ,se intoarce roata.
simplY`:) by alex