Desenele copilariei

Va mai amintiti ce desene animate urmareati in copilarie? Erau cumva Ben10 ,Hero 108 sau Robotboy? Daca ai 10 ani ,s-ar putea sa fi fost.Pe vremea mea exista un post care se numea Fox Kids.Dupa un timp fost redenumit sub numele de Jetix ,dupa ce a fost cumparat de Disney.Transmitea desene animate foarte tari.Dupa cativa ani a fost inlocuit cu Disney XD sau Disney Channel (Romania).Mai era ca si acum un alt post,Cartoon Network.


Hai sa va fac o scurta lista cu desenele pe care le-am indragit eu...

1.Viata cu Louie

Au fost in topul preferintelor mele.Aceste desene erau inspirate din viata actorului Louis Perry Anderson. Primul episod a fost lansat in 1994 de catre Fox Kids.Avand succes cu primul sezon ,producatorii au continuat cu inca doua sezoane.Imi aduc aminte de tacsu care avea sechele din razboi si care nu renunta niciodata la Rambler-ul lui iubit.  



 2.Copii de la 402

A fost lansat in 1999 si este impartit in doua sezoane.In aceste desene era vorba de o clasa unde gaseai orice tip de elev: tocilar ,smecher ,prost.Fiecare personaj avea farmecul lui.Era Jessie care nu prea era intreg la minte si care isi mereu facea temele in clasa de la colegi.Era Polly care detinea o capra si o colectie impresionanta de linguri.Si altii :Vinnie ,Nancy ,Arthur etc.





3.Tom and Jerry

Cred ca sunt primele desene animate pe care le vede orice copil.Sunt cele mai reusite desene de pana acum.Prima serie originala a fost creata intre anii 1940 - 1958.A doua serie a fost creata in anii 1961-1962 dar nu a mai avut la fel de mult succes.A treia serie a fost realizata intre anii 1963-1967.Utimele doua sezoane au fost realizate intre anii 2006-2008.





4.Wacky Racers

Au fost create de aceeasi producatori care au facut si Tom and Jerry. Primul episod a aparut in 1968.Aceste desene vedeam cum diferite tipuri de oameni se intrec cu masinilie lor.Personajul principal era Dick Dastardly care incerca mereu sa triseze ,dar nu castiga niciodata.




5.Pisoiul Eek

Prima serie a fost lansata in 1992 si a continuat pana in 1997.In serialul Eek este vorba despre o pisica a carei motto este "nu strică niciodată să ajuți".Din cauza acestui motto ,Eek este mereu in belele.







 
6.Tick

Acest Tick era un supererou sau cel putin asa credea el.Incercand sa ajute ,el mai mult distrugea.Acest personaj a fost creat de un tanar ,in anul 1986.







7.Curaj ,cainele cel fricos

Cele mai horror desene.Le mai difuzau si seara.Prima serie a fost creata incepand cu anul 1999 ,iar ultimul sezon a fost in 2002. Curaj ,locuia cu Muriel si Eustace intr-o casa undeva in pustietate.In fiecare episod aparea cate un personaj malefic care incerca sa creeze probleme.




8.Familia Flinstone

Nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare.Create de aceeasi producatori de la Tom and Jerry/Wacky Racers.Au debudat in 1960 si sunt vizionate si in prezent.Cu totii ii cunoastem pe oamenii preistorici Fred ,Wilma sau Barney.




 


9.Jack piratul cel teribil

Jack era o imitatie de pirat care era in cautare de comori impreuna cu Snuk.Primul episod a fost lansat in 1998 pe Fox Kids.




 

10.Peter Pan si piratii

Au rulat incepand cu anul 1990 pe Fox Kids.Nici aici nu cred ca mai este nevoie de vreo prezentare.








Other

Alte desene placute au fost: Scooby Doo (1969) ,Looney Tunes (1940) ,Ed ,Edd n Eddy (1999) ,Dosarele secrete ale cainilor detectivi (1998) etc.




simplY`:) by alex

1 comentarii:

Da,intradevar frumos.Imi amintesc cu drag de toate desenele copilariei care,din pacate,au fost inlocuite in ziua de astazi cu masini,roboti,monstrii si alte cele.

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL