Definita Dragostei :D


Definitia Dragostei spusa de niste copii cu varste intre 4 - 8 ani...

Dragostea este...Cand cineva te raneste...chiar daca te doare ingrozitor...tu nu plangi ,pentru ca stii ca o s-o doara pe persoana care te-a ranit!! (Mathew-6 ani ) ... super :D

Dragostea este...Cand bunica mea avea artrita,si nu-si putea vopsi unghiile...bunicul meu le-a vopsit el pentru ea ,cu toate ca si el avea artrita (Rebecca-8ani)

Dragostea este...cand un batran si o batrana...sunt inca buni prieteni cu toate ca se cunosc de mult timp... (Tommy-6 ani) super :)

Dragostea este...Cand o fata se da cu parfum si baiatul se da cu after-shave...si ies la plimbare impreuna...si se miros unul pe celalalt...(Karl-5 ani)

Dragostea este...Cand cineva te iubeste...felul in care iti spune numele este diferit!! (Billy-4 ani) super :)

Dragostea este...Cand stii ca sora ta mai mare te iubeste...pentru ca-ti da tie toate hainele ei vechi...si ea trebuie sa se duca la cumparaturi ,sa-si ia altele (Lauren-4 ani)

Dragostea este cand...Daca vrei sa inveti sa iubesti mai bine...incepe cu un prieten care nu-ti place! (Nikka-6 ani) waw :D

Dragostea este...Cand oferi cuiva din mancarea ta ,fara sa te astepti ca celalalt sa-ti ofere din mancarea lui...(Chrissy-6 ani)

Dragostea este...Sa iei in brate...Sa pupi...Sa spui NU (Patty-8 ani)

Dragostea este...Ce se intampla de Craciun...cand te opresti din desfacut cadouri...ca sa te bucuri de bucuria celorlalti! (Bobby-5 ani)

Dragostea este...Cand mami il vede pe tati transpirat si murdar...dar tot ii spune..."tot esti mai frumos ca Edward Cullen" (Chris-8 ani)

Dragostea este...Cand ii spui unui baiat ca are o camasa fumoasa...cu toate ca el poarta acea camasa in fiecare zi! (Noelle-7 ani)

Dragostea este...Cand spui cuiva ceva rau despre tine...si ti-e frica ,ca n-o sa te mai iubeasca din cauza la ce ai spus...si apoi cealalta persoana te surprinde iubindu-te chiar mai mult! (Samantha-7 ani) super :X

Dragostea este...cand catelul tau te linge pe fata...cu toate ca l-ai lasat singur acasa toata ziua! (Mary Ann-4 ani)

Dragostea este...Niciodata sa nu spui "Te Iubesc" doar cand iti vine...iar daca o simti...atunci spune-o mai des...oamenii uita sa spuna prea des "Te Iubesc" (Jessica-8 ani) tare :)

Dragostea este...Dumnezeu ar fi putut sa spuna niste cuvinte magice ca sa scape din cuiele de pe Cruce...dar n-a facut asta...asta e Dragoste! (Max-5 ani)

Dragostea este...Cand iubesti pe cineva...ochii tai se tot misca...si niste stelute stralucesc in ei!! (Karen-7 ani)


Trimite mai departe...Nu va puteti imagina cati oameni au nevoie sa citeasca acest lucru! simplY`:) by alex

2 comentarii:

uhh`:"> stiuu`:-<
e superb...;x

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL