10 motive sa nu fii pitzipoanca


Vad tot mai des ca este moda asta a "pitzipoancelor"...:))...Dupa parerea mea aceste genuri de femei nu reprezinta decat niste creaturi "temporare" care asculta manele,se imbraca in 1001 de culori,sunt mereu in cautare de baieti datorita nevoii disperate de ....,nu au nimic in cap decat shoping...Am gasit ceva interesant pe net si am vrut sa va arat si voua (mai ales fetelor):

1.Nu esti pitipoanca daca The Rolling Stones ,Led Zeppelin ,The Beatles si alte formatii de acest gen reprezinta pentru tine mai mult decat niste mosnegi care cantau despre orice in afara de bani, masini, femei si dusmani.


2.Nu esti pitipoanca daca in garderoba ta ai cel putin o tinuta business.Daca business e un cuvant prea dur pentru tine, te poti intoarce la colanti. Valabil si daca nu iesi din casa imbracata in galben, verde si mov, simultan.

3.Nu esti pitipoanca daca soneria tel. tau e standard ,factura la telefon depaseste 30 RON.Daca nu ai abonament, nu esti pitipoanca daca nu ai cartela pe Cosmote, pe care sa o folosesti doar pentru SMS-uri si toti cocalarii sa aiba nr.tau.

4.Nu esti pitipoanca daca ai nevoie de programare la cosmetica pentru a te machia.Pitipoancele sunt recunoscute pentru talentul lor de a combina toate culorile dintr-o trusa de machiaj, pentru o simpla iesire pana la colt, ca sa cumpere paine.

5.Nu esti pitipoanca daca o iesire in club,la intalnire pentru tine inseamna un eveniment si nu este echivalent cu mersul la buda. Adica nu il practici zilnic.

6.Nu esti pitipoanca daca stii sa prepari macar o mancare traditionala romaneasca, iar Mac si KFC reprezinta doar destinatii ocazionale si nu fac parte din rutina zilnica.

7.Nu esti pitipoanca daca un nou partener reprezinta pt. tine mai mult decat un nou coleg de pat care sa te rupa in doua.

8.Nu esti pitipoanca daca nu ai cont pe HI5, iar daca ai, nu iti adaugi poze noi facute cu telefonul in oglinda, cel putin o data pe zi.

9.Nu esti pitipoanca daca atunci cand mergi pe strada si auzi un claxon iti vezi de drum.

10.Nu esti pitipoanca daca ai citit acest articol pana la sfarsit, si acum zambesti, gandindu-te la o tipa care se incadreaza perfect profilului. Sau poate esti socata deoarece te incadrezi perfect :))



p.s: Nu esti pitipoanca daca mai vizitezi acest blog :D... simplY`:) by alex



3 comentarii:

foarte tare :))
deci , categoric, pot sta linistita, NU sunt pitipoanca si sunt mandra de asta :D

oh, yeah, si o sa mai trec pe la blog :))

 

m-ai facut sa imi dau seama de ceva :(( eu chiar sunt pitzy :((

 

Faza cu Mac si KFC nu prea are legatura:)).Oricum daca un strain vine in romania,la cate piti vede o creada ca toate romancele sunt niste nimfomane si barbatii niste misogini.

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL