Barbati vs Femei 4

Cu toti ne-am gandit vreodata la diferentele dintre barbati si femei...Daca pe barbati ii caracterizeaza simplitatea ,la femei lucrurile stau altfel uneori...Uite ce rezulta dintr-un sondaj:


1.Barbatii au nevoie in baie de o periuta de dinti ,sapun si un prosop...si sunt fericiti.

Femeia trebuie sa-si umple baia cu: gel de baie,crema de corp/maini/fata,crema exfolianta,crema hidratanta etc.

2.Barbatilor le place sa mearga la cumparaturi ,sa-si cumpere ceea ce au nevoie sau ce isi doresc si atat.
Femeia nu e multumita pana nu intra in toate magazinele si probeaza zeci de haine holbandu-se minute in sir in oglinda.Astfel rabdarea barbatului este testata la cumparaturi.

3.Barbatii spun clar ceea ce ii deranjeaza si pe moment.
Cand ti-e lumea mai draga ,in momente nepotrivite,vine femeia si te ia la explicatii stricandu-ti tot cheful.

4.Cand e vorba de locul din pat ,femeia pune stapanire.Nu numai ca se foieste toata noaptea,sforaie si iti fura toata patura ,dar nu te lasa nici pe tine sa te odihnesti.

5.Barbatii prefera sa nu planga prea des ,doar in momente speciale.
Femeile cred ca plansul te face sa te eliberezi si iti face bine...atat de bine incat il exerseaza in fiecare zi.Unele apeleaza la plans pentru ai face pe barbati sa se simta vinovati.

6.Barbatii nu au nici o problema cu reuniunile de familie, atata timp cat familia este a lor.Cand vine vorba de familia ei.....
Femeile se inteleg de minune cu soacrele ,ceea ce devine un cosmar pentru barbati.

7.Vii acasa si ai impresia ca ai gresit apartamentul ,dar dupa dulap iese femeia care tocmai a reamenajat locuinta.Femeile nu sunt multumite niciodata si prefera des sa schimbe cate ceva.
Barbatii prefera ceva fix sa stie de lucrurile lui si sa nu se complice.

8.Femeile tot timpul cer explicatii cand nu le convine ceva.Daca li se pare ceva suspect ele analizeaza toate variantele care s-ar fi putut intampla
Barbatii prefera sa o lase balte cand banuiesc ceva ..."lasa poate nu se mai repeta"

9.In toate revistele exista minim o reteta de slabit sau de mancare.Femeile au mereu o obsesie cu greutatea si restrictia unor anumite alimente.
Barbatii mananca ceea ce vor si ce le place fara a avea vreo grija.

10.In timpul partidei de sex femeia nu prea are nicio contributie...ea sta si primeste placere in timp ce barbatul se agita si transpira pentru a nu face ceva gresit.


p.s: Eu sunt de acord cu unele lucruri...simplY`:) by alex

3 comentarii:

femei nebune

 

tu ai facut un astfel de sondaj?
oricum..exista oameni si oameni. mie-n suta exista femei carora nu le place sa se lungeasca la cumparatori (eu de exemplu :)) ) sau barbati carora li se pare normal a plange...oh well...

 

sunt mai multe sondajea amestecate intre ele si din care rezulta asta :) poate nu toate fetele fac asa dar in principal...:P

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL