Ce nu merge...?

Clientul: Am o problema în sistem. Se blocheaza si trebuie mereu sa resetez.
Serviciul Tehnic: Puteti instala dragoste?
-Da, cred ca pot. Nu sunt un expert, dar cred ca ma pot descurca. Ce trebuie sa fac mai întâi?
-Primul lucru este sa deschideti inima. Ati gasit-o?
-Da, numai ca acolo ruleaza deja câteva programe chiar acum. Este bine sa instalez programe când deja altele sunt rulate?

-Ce programe sunt deschise?
-Sa vad...sunt deschise programele durere.exe, tristete.bat, dispret.exe si resentiment.com.
-Nici o problema. Dragostea va sterge automat durere.exe din sistemul curent. Va ramane în memoria dvs. permanenta, dar nu va mai perturba niciodata alte programe. Dragostea va suprascrie tristete.bat cu un modul numit bucurie.exe. Dar trebuie sa dezinstalati singur dispret.exe si resentiment.com. Aceste programe nu permit instalarea completa a dragostei. Puteti face asta?

-Nu stiu cum sa le dezinstalez. Au un mesaj de "eroare". Ma puteti ajuta?
-Cu placere. Mergeti în start menu si cautati iertare.exe. Faceti acest lucru ori de câte ori apar dispret.exe si resentiment.com, pâna când vor fi complet disparute din sistemul dvs.
-OK. Am terminat! Dragostea a început sa se instaleze automat! Asa este normal?
-Este perfect! Trebuie sa primiti un mesaj care spune ca programul se instaleaza pentru toata viata în inima sistemului dvs. Aveti acest mesaj?

-Da, îl am. Acum programul este complet instalat?
-Da, numai ca aveti acum numai modulul de baza. Trebuie sa va conectati la alte inimi ca sa puteti face upgrade-uri.
-Oh! Am deja un mesaj de eroare.Ce trebuie sa fac?
-Ce spune acest mesaj?
-Spune eroare 412 programul nu poate rula pe componentele interne. Ce inseamna asta?
-Nu va îngrijorati, asta este o problema simpla.

Înseamna ca dragostea este setata sa ruleze pe o inima externa si nu a fost rulata înca în inima dvs. Este unul din cele mai dificile lucruri în programare. Trebuie sa aveti dragoste interioara pentru propriul sistem înainte de a încerca sa va conectati la dragostea altor sisteme.

-Si ce trebuie sa fac?
-Puteti gasi autoacceptarea?
-Da, am gasit-o.

-Excelent, începe sa fie foarte bine! Acum inserati urmatoarele fisiere si copiati-le în directorul inima mea: iertare.doc, autoacceptare.txt, bunatate.doc si incredere.txt. Apoi va trebui sa stergeti sarcasm.exe si sa goliti cutia de gunoi astfel încât sa fiti sigur ca nu a mai ramas nimic rau si niciodata nu va mai fi rulat.

-Am reusit! Hei! Inima mea incepe sa aiba noi fisiere: zambet.mpg este pe monitor chiar acum si un mesaj îmi spune ca pacea.com, compasiunea.exe si multumirea.com se instaleaza în toata inima mea!
-Înseamna ca dragostea este instalata si ruleaza. Ar trebui sa va descurcati singur de acum. Înca un lucru înainte de a termina ...
-Va ascult.

-Dragostea este un program distribuit gratuit. Fiti sigur ca o daruiti curata la orice sistem cât timp veti fi conectat la serverul principal marea dragoste! Veti primi înapoi module cu adevarat valoroase.
-Asa voi face. Multumesc pentru ajutor.

p.s: Dragostea este cel mai de pret lucru din viata, care îti înfrumuseteaza sufletul. Asa ca instaleaza chiar acum dragostea si ofera-i sufletului tau stralucirea care o merita!
simplY`:) by alex

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL