Alcool la volan...

Cu anvelopele de iarna si tractiunea integrala ies usor cu masina din parcarea plina de zapada si o iau spre Rasnov, Paraul Rece, spre Predeal. In 50 de minute ajungem la Predeal, am mers incet, ca e ceata si aluneca pe jos. Se imbarca cei doi petrecareti in micutul Tiguan si fugim repede toti 5 spre vila din Bran - se apropie ora 12!

Ies din Rasnov si fac stanga, spre Bran. E o portiune destul de lunga de drum drept. Soseaua e curatata si ninge usor, nu destul incat sa se depuna pe asfalt. Ascultam Kiss FM - tin minte ca tocmai era pe post SIMPLU - Oficial imi merge bine. Nu merg foarte tare, cam cu 90 pe portiunea dreapta. Raluca imi zice sa am grija, ca acum 3 ani a avut taica-su accident in ziua de Revelion din cauza unor pustani beti la volan. Stergatoarele scartaie, pesemne ca ninsoare va sta. Incepe un cantec nou la radio si Raluca se intinde sa dea mai tare. Se face liniste si nu aud decat muzica din difuzoare si, in fundal murmurul motorului diesel. Vad in departare o masina cu faza lunga si dau flashuri. Nu se schimba nimic. Mai dau o data, tot nimic. Incerc sa nu ma uit fix in xenoanele orbitoare care vin din fata, ci ma uit putin spre marginea drumului.

Raluca tipa scurt si ma trage de umar. Simt un zgomot puternic in usa mea si masina se clatina incet, apoi foarte tare, de spate. Gabi varsa cafeaua, ma dau cu capul geam si franez. Spatele loveste cu dreapta un copac si ne rostogolim. Nu stiu de cate ori. Muzica parca e si mai tare, fetele tipa. Vlad nu se aude nicaieri. Simt numai asfaltul rece pe obraz. Nu ma doare nimic. Ma simt murdar si ud. Inca aud "Ploaie in luna lui Marte" la radio. In lumina proiectorului, sta un pantof albastru, in picioare, parca asteapta sa fie ridicat. Liniste. Asa...

toata povestea...


simplY`:) by alex1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL