Trance


Incep cu acest subgen numit "Trance" ,dupa care eu personal nu prea ma omor.

Trance-ul a aparut in anii 90' ,probabil accidental cand i-a sarit unui dj discul creand niste sunete bizare (presupun doar).




Muzica trance este compusa adeseori dintr-un beat simplu la care se adauga diferite sunete placute sau altele care te zgarie pe creier.Se pot adauga insertii vocale daca se doreste ca piesa sa fie mai comerciala.Probabil trance-ul este cea mai populara ramura a muzicii electronice in acest moment.

Se spune ca trance-ul a luat nastere in Germania si a fost perfectionat de catre diferiti dj-i.

Trance-ul s-a bucurat de un succes imens ,fiind considerat un subgen linistitor ,imprevizibil si sofisticat.De-a lungul timpului ,acest gen a suferit diverse modificari si fuziuni cu alte genuri.Asa a luat nastere diferite subgenuri precum "progressive trance " ,"acid trance" sau "uplifting trance".


De obicei ,track-urile trance sunt construite cu intro-uri si iesiri dispersate si cu diferente de volum.

Trance-ul comercial a luat amploare odata cu marii artisti precum Tiesto ,Armin van Buuren ,ATB ,Markus Schulz ,George Acosta sau Paul Oakenfold.


In lume se organizeaza diverse festivaluri cu muzica trance.Printre cele mai cunoscute se numara: Trance Energy (Olanda) ,Full Moon Trance Festival (Germania) ,Planet Love (Irlanda) ,The Mission (Romania).

Un lucru este clar...muzica trance e pe primul loc in acest moment.



simplY`:) by alex

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL