Suntem peste tot...Aproape uitasem ca inca mai am un blog care deja a "crescut". Fiindca intru in sesiune si nu o sa mai am timp nici de dormit, scriu acum despre niste lucruri care au luam amploare in ultimul timp.

Am inceput mai demult cu astaasta, asta si asta. Cine nu s-a prins, sa se mai uite o data ,de doua ,de n ori.

Cu totii ne uitam la reclame, ascultam muzica, vedem videoclipuri ,citim sau ne uitam la stiri. Ceea ce percepem din aceste activitati chiar ne impresioneaza sau fascineaza cateodata, altele ne socheaza. Te-ai gandit vreodata ca scopul lor chiar asta este? Mass-media este cea mai puternica "arma" pentru manipularea oamenilor. De asemenea muzica este un instrument puternic pentru manipularea tinerilor. Ascultam muzica dar putini inteleg versurile.

Cand eram mic si am vazut atentatele de 11 Septembrie, am ramas socat. Vroiam sa moara toti teroristii. Cand am crescut si am gandit logic, am inteles ca de fapt nu a existat niciun act terorist. La fel si cu reclamele Coca Cola, acum nu mai imi plac.

Pe scurt, majoritatea videoclipurilor, catecelor, stirilor contin mesaje/simboluri subliminale.

Si acum trecem la subiectul principal. Toate aceste mesaje/simboluri nu mai sunt subliminale. Sunt sigur ca ati vazut macar un videoclip in care este amplasat un triunghi, ochi ,etc. Daca nu ,va ofer eu aiciaici sau aici .Acum nu mai sunt ascunse ca in trecut in asa fel incat sa nu le observi.

Mesajele subliminale sunt folosite de zeci de ani in filme, videoclipuri. Un filmulet care m-a impresionat este acesta sau acesta.

Acum orice lucru cunoscut are in componenta vreun simbol. Chiar si brandul de haine Bershka are o colectie de haine ce contin diferite simboluri. Sau brandul New Love Club.

Am inceput sa observ fara sa vreau aceste simboluri cand ma uit la filme, stiri, videoclipuri. Sunt peste tot :jocuri, emisiuni, haine, spoturi publicitare. Pana si pe sticlele de apa daca va uitati ,o sa gasiti ceva. Ar putea fi pura coincidenta sau sunt eu paranoic dar totusi...de ce?

Probabil va intrebati cu ce va afecteaza pe voi aceste lucruri. O sa va las sa gasiti singuri raspunsul.

Va las sa vedeti un filmulet interesant. Take care!!

simplY`:) by alex

1 comentarii:

Simpl"Y" Stor"Y"... Observi Piramida intoarsa din fiecare "Y"? Spune, tu ce legaturi ai?!?!

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL