*Culoarea parului si personalitatea la fete*


Dupa cum ziceam a venit timpul sa postez si un topic pentru fete si parul lor :-@...


Fetele brunete (clasic) - Bruntele sunt percepute ca fiind de incredere, perspicate si saritoare. Sunt persoane echilibrate, care au succes in cariera si viata personala pentru ca muncesc mult si nu se dau inalturi de la nimic. Sunt persoane cu o hotarare de fier, care muta muntii din loc cand trebuie sa indeplineasca un tel.Femeile cu par negru sunt interesate, de multe ori, de istorie, spiritualitate, religie , poezie si pictura, dar dau dovada de un mare talent si in domeniul finantelor..Aceste femei se inconjoara cu o atmosfera greu de descifrat , care impune in fata barbatilor , determinandu-i sa le abordeze cu mai mult respect.

Fetele blonde (mereu in centrul atentiei) - Doar una din 50 de femei este blonda natural. Cu alte cuvinte, rar.Un sondaj de opinie a aratat ca blondele divorteza mai des , fiind in continuu inconjurate de atentie si coplesite de propuneri. Femeile apeleaza la parul vopsit blond cand isi doresc o schimbare majora de look! Femeile blonde sunt uneori adevarate bombe sexuale ,exuberante, efervescente si extrem de tandre. Sunt femei pasionale, care se bucura de toata atentia celor din jur!.Femeile blonde par impresionabile si usor de manevrat , dar , in realitate , au o vointa puternica , o memorie demna de invidiat , sunt talentate in ale lingvisticii si dau dovada , de multe ori, de perspicacitate la matematica ( /:)cred ca glumesc).

Fetele roscate
(esti apreciata pentru ideile de bussines) - Mai in gluma sau mai in serios, intr-o companie, femeile cu parul roscat sunt apreciate pentru ideile lor de afaceri! Cu toate acestea, sunt cunoscute pentru temperamentul coleric, greu de stapanit! Roscatele au un temperament sangvinic, sunt pasionale, pline de energie,iritabile, creative ,seducatoare si, uneori, un pic impulsive.Au nevoie in continuu de noutate si se plictisesc foarte repede.Persoanele cu par roscat au un nivel scazut al hormonului antistres , motiv pentru care traiesc mereu la o altitudine emotionala inalta.

Fetele cu par castaniu - Femeile din aceasta categorie sunt considerate , in genere , femei responsabile , de incredere.Femeile cu parul castaniu pot fi foarte preocupate de ele insele si foarte incapatanate , lasand-se acaparate de nervozitate cu greu sau renuntand la ideile lor doar in ultima instanta.Specialistii asa cred si ne asigura ca aceste femei sunt demne de incredere , increzatoare in fortele lor si extrem de greu de invins de catre blonde , roscate sau brunete.

Fetele cu par scurt - Sunt firi boeme, romantice, visatoare. Sunt, de asemenea, extrem de atente la detalii pentru ca parul scurt necesita multa ingrijire - de la tuns la intervale scurte de timp, la aranjat si coafat. Un par scurt este, uneori, mai greu de intretinut si de aceea, femeile care isi poarta parul astfel sunt delicate, dar in acelasi timp minutioase.


p.s: Nu stiu de ce pana acum am avut de aface numai cu blonde ,desi nu am pretentii ...simplY`:) by alex

5 comentarii:

"increzatoare in fortele lor si extrem de greu de invins de catre blonde , roscate sau brunete."

:D tare!!!!!

 

Sunt mandra ca sunt roscata!! =D :>
foarte tare postul asta!^^

 

viziteaza-ma si pe http://fatadepestrada.blogspot.com/

 

mA bucur ca am parl castniu :X

 

Eu nu mai stiu ce culoare mai am :(( :-> =))

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL