Tipuri de pupincuristi...


Cum se defineste oficial "pupincurist" ?

pupincurist, -ă adj., s.m., s.f. - (Persoană) linguşitoare, fără verticalitate...








Cum se clasifica pupincuristii...


1. Sunt aia care incearca sa profite de altii ,mai exact e persoana aceea care o pupa in cur pe alta poate ,poate o sa-i iasa si ei ceva.Sunt multe exemple in ziua de azi care pot fi date ,poate cel mai faimos e acela a colegului de munca care e sluga sefului...tot ce zice sefu asa e...doar e sefu ce dracu.

2. Sunt de obicei acei baieti care pupa in cur o fata ,mai exact sunt in limba dupa ea.Aceste tipuri de persoane ajung ,mai mereu ,doar niste slugi pentru cele dupa care tanjesc.In cazul acestor persoane situatia este exact invers : pesoanele vanate de obicei sunt cele care profita de slabiciunea celorlalti.

3. Sunt aia care ii pupa in cur pe altii doar pentru a obtine o victorie importanta sau in echipa...chiar daca sunt sau nu sunt de acord.Dar ca orice lucru in echipa ,daca majoritatea alege ,nu ai de ales.

4. Sunt persoanele care pupa in cur alte persoane mai bine cotate in ochii altor persoane...toate acesta doar pentru ca persoana aceea e mai fitza/smechera/cool.Poate or sa ajunga si ei la fel ,chiar daca altii nu dau 2 bani pe ei.



p.s: Aveti grija ca aceste animale ,asemanatoare omului , pot fi chiar langa tine.


simplY`:) by alex

1 comentarii:

am oroare de persoane de genul..

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL