**F*ck Smoking**


Mereu m-am intrebat si o sa ma intreb mereu...de ce fumeaza lumea? Niciodata nu m-am simtit atras de tigari ,fie ca am fost nervos ,happy sau suparat.Sunt multi care zic ca o tigara aprinsa la timpul potrivit te linisteste sau calmeaza...hai sa fim seriosi!! Doar cu o tigara te poti linisti? Doar atat poti?







Altii fumeaza din lipsa de activitate sau ca nu au ce face cu mainile...WTF?!? Poti sa faci ogramada de lucruri mult mai utile.Altii fumeaza fiindca au impresia ca sunt mai funny.Astia de obicei au o mentalitate inapoiata cu cativa ani.Ce pot sa zic? Fumeaza frate ca esti smecher !!! Altii nu vor sa se lase de fumat de frica ingrasatului.O alta tampenie penibila.Cu siguranta daca o sa te lasi de fumat ,nu o sa mai incapi in vechile haine.

Si totusi se fac ogramada de reclame si se promoveaza destul de vizibil anti-fumatul.Si multa lume se arata socata de ce vede ,dar fumeaza in continuare.De ce sa nu fumam daca avem sansa sa facem cancer la gat sau sa ramanem impotenti!! Mor milioane de oameni!! Nici macar nu au un gust sau miros placut aceste tigari.Nu poti zice ca te atrage mirosul nemaipomenit de nicotina.

Sunt multi care cica vor sa se lase de fumat dar nu pot.Hai ba ma lasi...sunt sigur ca daca nu o sa mai fumezi o sa te tavalesti pe jos de durere.In plus ma ia rasul cand ma gandesc la atatia bani arsi de pomana.

p.s: Lasati dracu prostiile si bagati-va mintile-n cap...


simplY`:) by alex

3 comentarii:

Mancati mere, merele sunt raspunsul!

 

Corect!Mama inca nu intelege de ce strig intotdeauna la ea sa nu mai fumeze ca nu suport mirosu!:)

 

Spune-i mamei tale ca daca nu se lasa de fumat incepi sa te droghezi. Decat sa iti faca ea rau, preferi sa iti faci singura. O sa o pui sigur pe ganduri.

 

Trimiteți un comentariu

Pentru a comenta folositi optiunea Nume/Adresa URL